Otkazana Moto GP trka u Kazahstanu

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 19:17

Otkazana Moto GP trka u Kazahstanu

Međunarodna motociklistička federacija (FIM) saopštila je da je otkazana trka za Veliku nagradu Kazahstana u Moto GP šampionatu koja je bila zakazana za 9. jul.

Kako se navodi u saopštenju FIM, ova trka neće biti zamenjena, tako da će kalendar Moto GP šampionata ove sezone imati 20 trka.

"Radovi na stazi, zajedno sa trenutnim globalnim izazovima, primorali su nas da otkažemo trku", navodi se u saopštenju.

Ove sezone su održane već tri trke, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a naredna je na programu u Španiji 30. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazana trka u Kazahstanu

Izvor: AutoBlog, 26.Apr.2023

MotoGP trka u Kazahstanu je otkazana i neće biti zamenjena novom. „FIM, IRTA i Dorna Sports mogu da potvrde otkazivanje velike nagrade Kazahstana za ovu godinu. Tekući radovi na homologaciji staze, zajedno s trenutnim globalnim operativnim izazovima, uslovili su otkazivanje ovog događaja“, potvrdila...

Nastavak na AutoBlog...

Panter MVP!

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 11:40

Košarkaš Partizana Kevin Panter proglašen je za najkorisnijeg u prvoj rundi Top 8 faze Evrolige...Uskoro opširnije...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.