Otac izbo ćerkicu nindža-nožem!

Izvor: S media, 05.Maj.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac izbo ćerkicu nindža-nožem!

Ramazana Ramzija Acara ljubomora je navela da vlastitu ćerkicu izbode nožem, a brutalan zločin najavio je na svom Fejsbuk profilu.

Ramazan Ramzi Acar otišao je u stan bivše devojke i uzeo njihovu dvogodišnju ćerkicu Jazminu. Devojci je rekao kako ćerkici ide da kupi čokoladu, no umesto toga on ju je oteo, odveo u svoj stan i izbo nindža nožem, a telo devojčice bacio je kraj jednog rezervata u Melburnu.

Nikšić: Krvavi obračun završen smrću!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Počelo suđenje za ubistvo Novakovića

Da zločin bude još brutalniji pobrinuo se objavivši netom pre stravičnog čina na svom Fejsbuk profilu poruku : "Uskoro ću ubiti svoje dete". Nakon objave poruke, devojčicinoj majci poslao je poruku "Gotovo je, učinio sam to".

U sredu je doveden na sud, gde mu je pročitana optužnica, a na pitanje oseća li se krivim ravnodušno je odgovorio - kriv sam. U zatvoru će ostati do 18. maja kada ga očekuje početak suđenja za ubistvo vlastite ćerkice.

(rtl.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio dvogodišnju ćerku nindža nožem

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2011

Ramazan Remzi Akar otišao je u stan bivše devojke i uzeo njihovu dvogodišnju ćerkicu Jazminu. Devojci je rekao kako vodi ćeku da joj kupi čokoladu, ali umesto toga ju je oteo, odveo u svoj stan i izbo nindža nožem, a telo devojčice bacio je kraj jednog rezervata u Melburnu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.