Otac iz Priboja se odrekao sina preko društvenih mreža: Molim vas bez glupih pitanja

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 08:03

Otac iz Priboja se odrekao sina preko društvenih mreža: "Molim vas bez glupih pitanja"

Već smo navikli da na društvenim mrežama možemo pročitati sve i svašta i da retko šta može iznenaditi. Međutim, to je ipak uspelo jednom Pribojcu koji je one koji ga prate na Facebooku ostavio u čudu. Naime, on se odrekao svog sina.

"Javno se odričem M. O. koji mi je po krvi bio sin, zbog ponašanja prema roditelju, od danas on više nije u nikakvom srodstvu sa mnom. I molim vas, bez glupih pitanja, jer odgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neću" napisao je Z. O.

Ovaj post izazvao je nevericu kod mnogih sugrađana.

"Nisu ni deca više kao što su bila. Ko zna šta je čoveka nateralo na ovo" komentar je koji se mogao čuti danas u Priboju.

Mada, bilo je onih koji ne podržavaju ovakvu odluku očigledno veoma razočaranog oca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tata iz Priboja odrekao se sina preko Fejsbuka, ljudi u čudu: „Molim vas bez glupih pitanja“

Izvor: Luftika.rs, 06.Sep.2023

Već smo navikli da na društvenim mrežama možemo pročitati sve i svašta i da retko šta može iznenaditi. Međutim, to je ipak uspelo jednom Pribojcu koji je one koji ga prate na Fejsbuku ostavio u čudu. Naime, on se odrekao svog sina.. – Javno se odričem M. O. koji mi je po krvi bio sin, zbog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.