Osvanuo mural u Kraljevu: Nebojša Glogovac, heroj života FOTO

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 12:49

Osvanuo mural u Kraljevu: "Nebojša Glogovac, heroj života" FOTO

U čast preminulom glumcu Nebojši Glogovcu, u Kraljevu je osvanuo mural sa glumčevim likom.

Mural sa likom Nebojše Glogovca (1969-2018) u Kraljevu naslikali su članovi tamošnje nezavisne pozorišne produkcije "Grupa Grupa", piše na fejsuk profilu glumca Vladana Slavkovića, osnivača i direktora pozorišne produkcije "Grupa Grupa".

Na muralu piše "Nebojša Glogovac, heroj života", a nalazi se u prostoru gde članovi nezavisne pozorišne produkcije "Grupa, Grupa" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvodi svoje predstave.

Slavković je na fejsbuku objavio da "sad i Kraljevo ima znak sećanja na jednog od najvećih umetnika Srbije, Nebojšu Glogovca”.

Udruženje građana “Grupa Grupa” postoji od 2007. godine i aktivno se bavi pozorišnim stvaralaštvom uz angažovanje mladih iz Kraljeva i okoline.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.