Oslabljena verzija Facebook sajta

Izvor: ITsvet.com, 22.Maj.2010, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslabljena verzija Facebook sajta

Facebook je pre nekoliko dana predstavio oslabljenu verziju svog sajta pod nazivom o.facebook.com koja vodi korisnike na samo tekstualnu verziju popularnog društvenog sajta. Ova verzija je pre svega namenjena korisnicima u zemljama u razvoju u kojima još ne postoji mogućnost interneta velikih brzina, kao i korisnicima koji koriste mobilne telefone za pristup internetu a nemaju mogućnost kupovine nekog od paketa širokopojasnog interneta. Naravno ovakva verzija sajta ima smisla samo kada je u pitanju kretanje kroz Facebook profile obzirom da sve spoljne veze vode ka sajtovima koji su u svojim klasičnim formama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Oslabljena verzija Facebook sajta

Izvor: Capital.ba, 22.Maj.2010

NJUJORK, Facebook je prije nekoliko dana predstavio oslabljenu verziju svog sajta pod nazivom o.facebook.com koja vodi korisnike na samo tekstualnu verziju popularnog društvenog sajta. Ova verzija je prije svega namijenjena korisnicima u zemljama u razvoju u kojima još ne postoji mogućnost interneta...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.