Ošišale maloletnicu do glave jer ih je vređala na Fejsbuku

Izvor: Blic, 13.Sep.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ošišale maloletnicu do glave jer ih je vređala na Fejsbuku

Jedna maloletnica iz Negotina je uhapšena zbog sumnje da je sa svojom drugaricom fizički zlostavljala trinaestogodišnju sugrađanku zbog toga što ih je vređala na fejsbuk stranici, saznaje Beta u policiji.

Prema saznanjima dve devojke koje su se osetile uvređene sačekale su

13-godišnjakinju posle škole, odvukle je u stan jedne od njih, a nakon fizičkog maltretiranja ošišale su je do glave i u tom stanju izbacile napolje.

Roditelji devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je bila žrtva zlostavljanja slučaj su prijavili policiji, koja je reagovala lišenjem slobode jedne od njih, dok je druga, prema nezvaničnim informacijama, doživela stres zbog čega je primljena u bolnicu.

Ovaj slučaj je preuzelo Više tužilaštvo u Negotinu, a uključen je i Centar za socijalni rad u tom gradu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.