Opljačkali prodavnicu, pa fotke plena okačili na Fejsbuk

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali prodavnicu, pa fotke plena okačili na Fejsbuk

Samo sat vremena nakon što su opljačkali prodavnicu u Pitsburgu četvorica tinejdžera slikala su se sa plenom, a potom fotografije okačili na Fejsbuk. Izgleda da mladi i neiskusni banditi nisu znali da i policija koristi društvene mreže.

Policija je na popularnoj društvenoj mreži pronašla fotografije tinejdžera koji poziraju držeći u rukama oko 8.000 dolara. Policija je fotke pronašla nakon što je dobila malu pomoć odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dojavu člana porodice jednog od pljačkaša.

Tinejdžeri na slikama poziraju sa velikim svotama novca u rukama,dok su oko njih razbacane kutije sa cigaretama i slatkišima.

Uhapšeni pljačkaši satova

Moskva: Oteto pet miliona evra

Aranđelovac: Službenice naručile pljačku banke!

"Dobili smo informaciju dan posle pljačke da su ove slike okačene na fejsubk. Na njima se vide pojedinci koji drže u rukama velike svote novca", rekao je Kevin Gasirovski, narednik u policiji.

Trojica nesuđenih bandita starosti od 14 do 17 godina uhapšeni su i osuđeni za krađu, ali su ubrzo pušteni kućama. Njihov četvrti saučesnik, osamnaestogodišnjak je zadržan u pritvoru.

"To što postavljaju na internet ono što su ukrali, samo nam olakšava posao, jer to mogu svi da vide", rekao je Gasirovski.

(24sata.sr)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.