Izvor: Luftika.rs, 17.Nov.2019, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je rekla „DA“ a mladoženja je uradio nešto što će vas oduševiti (VIDEO)

Na društvenoj mreži fejsbuk nekoliko dana kruži snimak sa jednog venčanja zbog kog je cela Srbija oduševljena, prenosi Blic žena.
Otkad svaki svat može da zabeleži neku zanimljivost sa venčanja kome prisustvuje, internet obiluje zanimljivim scenama sa različitih svadbi, a ovo je poslednji primer koji trenutno obilazi Srbiju.
Kada je nevesta po imenu Jovana rekla da, i ona i matičar su očekivali sličan odogovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << od mladoženje.
Međutim, umesto toga – dobili su pesmu.
Mladoženja je dohvatio mikrofon i otpevao svoje „da“. Jovana je delovala poprilično iznenađeno, ali cupkanje i osmehivanje sigurno mogu da se shvate kao znakovi odobravanja.
Nakon što je mladoženja otpevao svoje, vratio je mikrofon a usledile su ovacije oduševljenih svatova.



#Bravo Mladozenja kralju!
Gepostet von Muzicke Nade i Talenti am Donnerstag, 14. November 2019

MARIJA VREBALOV: Žena čije je venčanje raznežilo Novi Sad

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.