Ogorčena sam VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2021, 18:23

"Ogorčena sam" VIDEO

Beograd -- Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić objavila je na Fejsbuku da se na toj mreži pojavila lažna stranica pod njenim imenom.

"Ogorčena sam zbog pokušaja pojedinih osoba da govore u moje ime. Ja nisam osoba koja se plaši da kaže ono šta misli ili koje nema u javnosti i koja ne razgovara s novinarima", istakla je Grujičić.

Ona je napomenula i da se bavi odgovornim poslom i da su joj životni prioritet zdravlje ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i briga o pacijentima, a da svako ko želi treba da iznese svoj stav pod svojim imenom i prezimenom i preuzme odgovornost za svoje reči.

Navodi i da je policiji prijavila ovaj slučaj, a da svoju Fejsbuk stranicu ima od 2016. godine koju prati oko 100.000 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DR GRUJIČIĆ BESNA! Hitno se oglasila: Kukavice, moj prioritet je zdravlje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić suočava se sa pravom bujicom lažnih naloga sa njenim imenom, a sada je o tome odlučila da progovori u javnosti...Ona je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavila video post u kome je objasnila da se već pune dve godine bori...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.