Oglasio se vlasnik pekare u Borči! (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Apr.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se vlasnik pekare u Borči! (FOTO)

Vlasnik pekare "Roma" Mon Gjuraj oglasio se povodom današnjeg protesta grupe građana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Facebooku pokazao simbol tzv. "Velike Albanije".

Foto: MONDO

Gjuraj je rekao da je za fotografiju (nastalu pre par godina) i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat s ponašanjem zaposlenog u vreme nastanka fotografije.

"Ograđujem se od takvog postupanja svog zaposlenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni na koji način nisam dao podršku niti motiv da se tako nešto uradi. Nisam bio prisutan kada je nastala ta fotografija , ona nije nastala tokom radnog vremena niti u radnom prostoru, niti u mom bližem okruženju i ja ni na koji način nisam povezan sa takvim postupanjem", rekao je on u izjavi za Tanjug.

PROTEST ISPRED PEKARE: Građani besni zbog "crnog orla"

On je dodao da ličnim postupcima nikada nije podstrekavao zaposlenog na ovakvo ponašanje.

Foto: MONDO

"Ne učestvujem u političkim, društvenim i nacionalnim aktivnostima, već samo obavljam svoju privrednu delatnost", dodao je vlasnik pekare.

Grupa meštana Borče protestovala je ranije danas ispred pekare "Roma", jer je zaposleni u tom objektu na Facebooku objavio fotografiju na kojoj, u Beogradu, pokazuje dvoglavog orla - simbol Velike Albanije. Fotografiju je objavio pre nekoliko godina, a neko ju je ponovo podelio na društvenim mrežama nakon čega je izazvala revolt građana.

U jednom trenutku okupljeni su doneli i svinjske glave, a objavljena je i jedna fotografija na kojoj se vidi da  je svinjska glava stavljena na tacnu u pekari.

Nedavno su u Dolovu kod Pančeva, podseća Tanjug, meštani protestovali jer su se na Facebooku pojavile fotografije vlasnika pekare koji su pokazivali simbole albanskog orla, kao i one sa oružjem u rukama.

Policija je tada obezbeđivala imovinu i osobe, ali su vlasnici ubrzo napustili i objekte u Dolovu, kao i onaj koji su držali u Pančevu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnik pekare u Borči se OGLASIO nakon INCIDENTA svog zaposlenog: "Nemam veze s tim!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2019

Vlasnik pekare "Roma", Mon Gjuraj, izjavio je povodom protesta grupe meštana Borče zbog slike jednog od zaposlenih u pekari koji je na Fejsbuku pokazao simbol Velike Albanije da je za fotografiju i sva dešavanja saznao preko društvenih mreža i da nije bio upoznat sa ponašanjem zaposlenog u vreme...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.