Oglasio se atentator iz Novog Pazara!

Izvor: Mondo, 03.Feb.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se atentator iz Novog Pazara!

Elvedin Bibić koji je u bolničkoj sobi u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj banji upucao i teško povredio Izeta Ajdinovića, napisao je na Facebooku da nije kriminalac i da je uradio ono što je morao.

Foto: screenshot/youtube

"Ovog kriminalca, koji napada tuđe porodice po Luksemburgu i tuče tuđe žene i decu da bi ukrao novac, ne konstatujem ni 5 odsto. Umesto što policija juri mene, bolje bi bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da su ovakve kao što je on hapsili na vreme", napisao je Bibić.

On je naveo i da na Ajdinovića ne bi pucao da ga je policija uhapsila na vreme.

"Umesto da su ga uhapsili na vreme i smestili tamo gde im je mesto, ja danas ne bih morao da uradim to što sam uradio. Eto im ga sada na Hirurškom bloku i neka preduzmu nešto u vezi njega", napisao je Bibić, koji je u bekstvu.

Dragi prijatelji ovo sto ste danas slusali na tv i citali po novinama o meni jeste tacno ali zelim samo da vam kazem da...

Posted by Elvedin Bibic on Monday, 1 February 2016

Bibić i Ajdinović su u sukobu od maja 2014. godine. Tada je Ajdinović nakon svađe pucao u Bibića, piše "Informer".

Izet Ajdinović, jedan od najtraženijih kriminalaca iz Srbije, koji je na listi Evropske mreže za aktivnom potragom begunaca (ENFAST), upucan je juče ujutru u Novopazarskoj banji.



Izvor: youtube

Napadač je u Ajdinovića ispalio tri metka od kojih su ga dva pogodila, jedan u u predelu butine, a drugi u predelu stopala.

U Ajdinovićevom dosijeu navodi se da je tražen i zbog kidnapovanja i držanja talaca.

Foto: eumostwanted.eu

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.