Oglasio se Predrag Kon i najavio tužbe

Izvor: B92, 23.Jun.2020, 13:27

Oglasio se Predrag Kon i najavio tužbe

Beograd -- Epidemiolog Predrag Kon namerava da tuži sve koji kopiraju njegove statuse na Fejsbuku i objavljuju ih u medijima, bez njegovog pristanka, piše "Blic".

Kon je do sada u više navrata na statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštavao o situaciji u vezi sa koronavirusom, a ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.

Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom.

Ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačno informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga "prevaspitavaju" i "uče" kako da se ponaša.

Ovakvo obaveštenje, odnosno status dr Kona, dolazi samo dan pošto je objavio status u kojem je istakao da je epidemiološka situacija sa koronavirusom u Beogradu preteća, kao i da se kao takva može očekivati u julu i u ostatku Srbije, kada se studenti vrate kućama.

Takođe, napisao je i da postoji mogućnost da se uvede obavezno nošenje maski u prevozu, i zabrane posete u bolnicama.

Ovakav njegov status preneli su svi mediji, a naišao je na osudu na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon najavio tužbe

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2020

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon namjerava da tuži sve koji kopiraju njegove statuse na Facebooku i objavljuju ih u medijima, bez njegovog pristanka, piše "Blic".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.