Oglasio se Davor Dragičević!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Davor Dragičević!

Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića, čija smrt nije razjašnjena nakon 10 meseci, oglasio se danas putem Facebook grupe "Pravda za Davida" poručivši da "neće odustati od borbe za istinu i pravdu".

Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk

Dragičević na snimku poručuje da je jedini zahtev da se ''predmet prebaci na državno Tužilaštvo i sve će brzo biti gotovo''.

Kaže kako je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kroz sva dešavanja prethodnih dana, fokus priče skrenuo sa toga ko je ubio Davida, a da je to osnovno što u ovom trenutku treba.

Naglasio je i da smatra da nijedna greška nije učinjena od strane njega i grupe "Pravda za Davida".

Dragičević je na kraju čestitao Božić svim vernicima uz poruku da on nikad neće odustati od ove borbe.

Podsećamo, Davor Dragičević nije se pojavljivao u javnosti od 30. decembra nakon što je poslednji put viđen tokom protesta u Banjaluci. U međuvremenu je policija za njim raspisala poternicu.

Raspisana POTERNICA za Dragičevićem!Pravda za Davida i u Beogradu: "Ubili su mi dušu"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oglasio se Davor Dragičević

Izvor: B92, 07.Jan.2019

Banjaluka -- Davor Dragičević, otac ubijenog banjalučkog studenta Davida, oglasio se putem grupe "Pravda za Davida" na Fejsbuku...On je naglasio da je živ i zdrav i da "nisu uspeli da ga likvidiraju"..."Mogu me fizički ubiti, ali ostalo mi neće oduzeti, a to je istina i pravda za Davida", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.