Oglas koji prepričava Srbija: Ponudio posao na građevini, a dobio uvrede (FOTO)

Izvor: BKTV News, 09.Feb.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglas koji prepričava Srbija: Ponudio posao na građevini, a dobio uvrede (FOTO)

Oglas za posao u studentskoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk izazvao je bez kod mnogih.

Naime, u oglasu se navodi da su potrebni radnici za rad na gradilištu, a dnevnica bi iznosila 180 dinara po satu. Posao podrazumeva čišćenje zgrade od šuta i unošenje materijala.

Ubrzo su počeli da se nižu negativni komentari ispod oglasa, jer su studenti bili ogorčeni ponuđenim novcem.

"Fizikalci >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na gradilištu treba da imaju dnevnicu bar 20-25 evra, šta je bre ovo?", ljutito je upitao jedan član grupe.

"Nemoj da kačis ovo u grupi za studente, niko neće da ti radi ovaj posao za tako male pare, ponižavaj ljude negde drugde", nizali su se komentari.

Na kraju se oglasio i mladić koji je napisao oglas i razjasnio zašto je ponuđena tako niska cena.

“Ovako da vam objasnim, kada se piše tender za neki posao vlasnik gradilišta odredi cenu, ja tu ne mogu ništa,znam da je malo, ali nisam ja odredio cenu."

On je zamolio one kojima odgovara ponuđen posao da se javi na naznačeni broj.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.