Izvor: Nezavisne Novine, 02.Apr.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odzvonilo špijuniranju na Facebooku

Najnoviji update Facebooka rastužiće sve one koji se društvenom mrežom služe kako bi špijunirali svoje prijatelje i to bez straha da budu uhvaćeni.

Riječ je o najnovijem updateu funkcije Stories. Kada pogledate video ili fotografije koje je vaš prijatelj objavio putem opcije Stories s trajanjem od 24 časa, on će to znati. Na ovaj način opcija Stories funkcionira na svim platformama koja ih podržava (Snapchat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Instagram).

Dok su algoritmi Facebooka dovoljno "pametni" da na vašem News Feedu objavljuju informacije o ljudima s kojima zaista i komunicirate, priča je nešto drugačija kad govorimo o opciji Stories, javlja Mashable.

Facebook Stories na neki način je konkurencija Snapchatu, ali znatno nepopularnija, a ova novina teško da će ga učiniti popularnijim.

(dnevnik.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.