Od sada i video razgovori na Fejsbuku

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sada i video razgovori na "Fejsbuku"

PALO ALTO – Društvena mreža "Fejsbuk" proširiće svoje usluge integrisanjem tehnologije za obavljanje video-razgovora, nakon što je postigla dogovor o saradnji sa "Skajpom".

Sklapanje sporazuma objavio je direktor FB-a Mark Cukerberg u sedištu kompanije u Palo Altu u Kaliforniji. Ovaj posao mogao bi da dovede do produbljivanja saradnje FB-a i "Majkrosofta", koji je nedavno kupio "Skajp" za 8,5 milijardi dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Cukerberg je rekao da njegova društvena mreža sada ima 750 miliona korisnika. Novi video servis na "Fejsbuku", koji postaje momentalno aktivan, mogao bi da doprinese i rastu popularnosti "Skajpa", koji trenutno ima oko 145 milona redovnih korisnika.

Povezane vesti: Cukerberg: Fejsbuk sprema nešto revolucionarno Guglov konkurent Fejsbuku: društvena mreža Gugl+ Vlada Crne Gore na Tviteru U 106. godini otvara profil na "Fejsu" Internet policija za zaštitu podataka RS

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.