Obrišite Fejsbuk profil u tri koraka - zauvek!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2017, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrišite Fejsbuk profil u tri koraka - zauvek!

Sećate se kada pre nekoliko godina niste želeli da izbrišete svoj profil na "MySpace" i sada vaša fotografija, na koju niste baš previše ponosni, "luta" bespućima interneta?

Ako ne želite da se to isto dogodi s Fejsbukom važno je u potpunosti izbrisati profil, sve objavljene statuse i fotografije.

Postupak je jednostavan, ali treba da prođe neko vreme dok se ne privede kraju, piše "Popsugar".

1. Ulogujte se u svoj profil na Fejsbuku na kompjuteru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tabletu ili mobilnom telefonu, ali nemojte to činiti putem aplikacije.

2. Ovaj link će vas odvesti direktno na stranicu putem kojem ćete izbrisati svoj profil. Dovoljno je kliknuti na "Delete my Account".

3. Nakon što ste kliknuli na "OK" može proći i do 90 dana dok vaš profil u potpunosti ne nestane s društvene mreže Fejsbuk. Ali jednom kad se to dogodi više vas neće biti na Fejsu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.