OTVORILA FEJSBUK POSLE 25 godina braka i tek onda saznala PORAŽAVAJUĆU ISTINU O MUŽU: Bila sam sama sa decom za praznike, dok je on bio zauzet

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2022, 04:38

OTVORILA FEJSBUK POSLE 25 godina braka i tek onda saznala PORAŽAVAJUĆU ISTINU O MUŽU: "Bila sam sama sa decom za praznike, dok je on bio 'zauzet'"

Otvorila Fejsbuk pa saznala gorku istinu o svom braku dugom 25 godina: “Vidim drugu ženu, vidim decu – i identična su kao on”

Očaj zbog otkrića do kojeg je došla jedna žena je podelila na Reditu, kada je saznala da njen muž sa kojim je u braku već 25 godina, ima dvostruki život.

Žena, koja s mužem ima i troje dece, u objavi je napisala kako je saznala da njen suprug ima drugu porodicu, a sa drugom ženom je već 17 godina.

Kaže da njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprug često putuje zbog posla i na putu provodi po nedelju dana, ali sada se pokazalo da je istina sasvim drugačija.

- Kad sam otvorila Fejsbuk i tražila ime svog supruga, pojavio se još jedan profil s drugim prezimenom, a pomoću tog profila sam došla do njegove verenice i njihove dece. Trenutno provodi vreme s njima i znam da je to on jer je njegova poslednja objava fotografija na kojoj on i ta druga porodica večeraju. Među tim fotografijama bile su i fotografije na kojima on ljubi tu ženu, i druge na kojima se očinski ponaša prema deci koja izgledaju gotovo identično kao on - napisala je u objavi.

Dodaje i da ne zna šta da radi povodom svog otkrića. Dok jedan deo nje želi da vrišti na njega i otkrije zbog čega joj je uništio život, drugi pak želi da se pretvara da nikada nije videla dokaze, kako ne bi pokvarila njihov miran porodični život.

- Ne mogu više ni da budem u kući u kojoj smo zajedno odgajili decu, proveli svaki Božić zadnjih 26 godina i gde sam bila sama sa decom za jako puno Novih godina, dok je on “radio”. Želim da ga povredim kao što je on povredio mene, ali mislim da to nije moguće. Ne znam kako ću ga ikada više pogledati – napisala je.

Korisnici Redita su joj odmah pružili podršku i dobronamerne savete. “Moraćete da se suočite sa njim i kažete mu da sve znate, ovako će vas to samo izjedati i mučiti”, “Jako mi je žao što vam se to dogodilo i ne mogu ni da zamislim kako se osećate, ali slažem se da morate da uradite nešto povodom toga”, pisali su korisnici.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.