OTKRIVENA POSLEDNJA LOKACIJA Malčanskog berberina, a zna se i zašto je OBIJAO KUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENA POSLEDNJA LOKACIJA Malčanskog berberina, a zna se i zašto je OBIJAO KUĆE

Policijska potera za Ninoslavom Jovanovićem u toku je po celoj okolini Knjaževca, a u potrazi je i odeljenje za visokotehnološki kriminal, uz stotine policajaca.

Pronađeno je nekoliko obijenih kuća, u koje je provalio Jovanović iz ovih objekata je nestala hrana. Osumnjilčeni ne sme da se pojavi na ulici i po radnjama, pa se hranio u obijenim kućama.

Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski Berberin, veoma dobro poznaje teren. U toku je potraga za njim jer se sumnjiči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je oteo Moniku Karimanović (12).

 Jovanović je danas ugasio svoj Fejsbuk profil, što je otkrilo njegovu poslednju lokaciju i dalo trag policiji.

Jake snage policije opkolile su sela Orešac i Puškar kod Knjaževca.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je večeras da veruje da će policija uspeti da pronađe i spase nestalu devojčicu Moniku Karimanović.

Rebić je istakao da je policija uverena da je Monika (12) živa i da se nada da će je tokom noći ili u najkraćem vremenu pronaći jer su angažovali maksimalno ljudske resurse, prenosi RTS.

- Tokom noći će se nastaviti pretraga korišćenjem termovizijskih kamera koje daju prednost - rekao je Rebić.

On je kazao da su na licu mesta i načelnici kriminalističke policije u Nišu i Zaječaru i ukazao da su angažovani najbolji operativci iz kriminalističke policije.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEZIVI TRAGOVI MALČANSKOG BERBERINA Evo kuda je Jovanović vodio otetu devojčicu

Izvor: Blic, 26.Dec.2019, 16:34

Dok policija intenzivno traga za Ninoslavom Jovanovićem, zvanim Malčanski berberin, koji je oteo Moniku Karimanović (12) pre šest dana, pokušali smo da sklopimo mozaik njegovog kretanja u proteklih šest dana. Brojni tragovi pronađeni tokom potrage samo su mali deo slagalice koja će biti sklopljena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.