OTAC DEBIL! Držao dete da visi sa 15 sprata zbog LAJKOVA NA FEJSBUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC DEBIL! Držao dete da visi sa 15 sprata zbog LAJKOVA NA FEJSBUKU

Hteo da bude "duhovit"

Ovaj je otac mislio da je mnogo duhovit pa je završio na robiji.

Sreća pa nije ubio sopstveno dete zbog fore na Fejsbuku palo s 15. sprata zgrade u kojoj živi.

Sud u Alžiru ga je osudio na dve godine zatvora jer je ugrozio život svog deteta koje je izbacio kroz prozor, i držao ga za majicu jednom rukom, dok je drugom fotografisao mobilnim ovaj horor.

Sve to je uradio da stvar bude još gora kako bi prikupio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što više lajkova na Fejsbuku, i time ugrozio detetov život, stoji u presudi.

U statusu iznad fotografije napisao je "1000 lajkova za ovo ili ću ga pustiti", pokušavajući da bude duhovit dok mu dete visi iznad asfalta s 15. sprata. Otac je uhapšen u nedjelju i odmah osuđen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.