OSNIVAČ FEJSBUKA IMA DEVOJKU

Izvor: Kurir, 25.Mar.2011, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSNIVAČ "FEJSBUKA" IMA DEVOJKU

LOS ANĐELES - Mark Zakerberg, osnivač društvene mreže "Fejsbuk", konačno je promenio status na svojoj stranici na "Fejsbuku".

Naime, osnivač najpopularnijeg sajta za društvo umrežavanje upisao je da je "u vezi" sa Prisilom Čan, inače njegovom dugogodišnjom devojkom koju je upoznao dok su još bila na studijama na Harvardu.

Zakerberg, koji dugo nije unosio nikakve privatne informacije u u svoj nalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na "Fejsbuku", odnedavno je počeo da bude otvoreniji i to uprkos tome što je u februaru bio žrtva muškarca koji ga je progonio putem interneta, pokušavajući da od njega iznudi novac.

Pre nekoliko nedelja, Zakerberg i njegova devojka otvorili su korisnički profil za psa kojeg su usvojili, a koji je posetilo blizu 80.000 ljudi.

Posle predstavljanja kućnog ljubimca i promene statusa možda će na red doći veridba, pa venčanje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mark Zakerberg promenio "relationship status"

Izvor: Blic, 25.Mar.2011

Mark Cukerberg, osnivač društvene mreže Fejsbuk, konačno je promenio status na svojoj stranici na Fejsbuku...Naime, osnivač najpopularnijeg sajta za društvo umrežavanje upisao je da je "u vezi" sa Prisilom Čan, inače njegovom dugogodišnjom devojkom koju je upoznao dok su još bila na studijama...

Nastavak na Blic...

Osnivač Fejsbuka i zvanično ima devojku

Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Mar.2011

Mark Zakerberg, osnivač društvene mreže Fejsbuk, konačno je promenio status na svojoj stranici na Fejsbuku. Naime, osnivač najpopularnijeg sajta za društvo umrežavanje upisao je da je "u vezi" sa Prisilom Čan, inače njegovom dugogodišnjom devojkom koju je upoznao dok su

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Osniva; Fejsbuka Mark Zakerberg i zvanično ima devojku

Izvor: Lola.rs, 25.Mar.2011

Mark Zakerberg, osnivač društvene mreže Fejsbuk, konačno je promenio status na svojoj stranici na Fejsbuku. Naime, osnivač najpopularnijeg sajta za društvo umrežavanje upisao je da je "u vezi" ..

Nastavak na Lola.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.