OPTUŽILI JE DA SE UDALA ZA DEČAKA, A ONDA JE OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA: Neverovatan fenomen zapalio društvene mreže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTUŽILI JE DA SE UDALA ZA DEČAKA, A ONDA JE OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA: Neverovatan fenomen zapalio društvene mreže (VIDEO)

Pojavile su se i glasine o dogovorenom braku i krijumčarenju dece, ali je priča zapravo sasvim drugačija.

Na društvenim mrežama u Meksiku pojavili su se snimci na kojima se čini kako se devojka udaje za dečaka.

Iako mladoženja iz grada Ksaltiangis izgleda kao učenik osnovne škole, rieč je o mladiću starom 19 godina koji se zove Džonatan.

On boluje od retke bolesti. Ipak, Džonatan je uspeo da pronađe ljubav pa se par venčao 4. maja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Fotografije je prvo objavila Fejsbuk stranice "Esto Es Guerrero" koja je objasnila o čemu je reč ali fotografije su se dalje delile bez opisa pa je su se uskoro pojavile netačne informacije, piše "OddityCentral".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slike sa venčanja izazvale bujicu NEGATIVNIH KOMENTARA na račun mlade: Kada su čuli pravu istinu, ostali su u ŠOKU (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Maj.2019, 07:08

Na društvenim mrežama pojavile su se slike i snimci sa venčanja koje su uzburkale javnost, pošto se prema viđenom na fotografijama, svima čini kako se starija ženska osoba udaje za dečaka. Međutim, priča je sasvim drugačija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.