OPSADNO STANJE U CRNOJ GORI: Evo šta čeka Zvezdu u Podgorici

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPSADNO STANJE U CRNOJ GORI: Evo šta čeka Zvezdu u Podgorici

Treći i četvrti meč na programu su u petak i subotu, rezultat u seriji 1:1.

Košarkaši Budućnosti uspeli su da ostvare brejk u Beogradu i da sa rezultatom 1:1 u finalnoj seriji ABA lige dođu kući u Podgoricu gde će se igrati naredna dva meča što je i prilika za Đetiće da prvi put u istoriji osvoje titulu u regionalnom takmičenju. Zbog toga u Podgorici i celoj Crnoj Gori vlada veliko interesovanje za treći i četvrti meč, a Budućnost je na svom Fejsbuk profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštila da je stiglo već 8.000 zahteva za komplete ulaznica, kao i da će do četvrtka biti rešeno hoće li makar mali kontigent karata biti pušten u slobodan prodaju.

Podgoričani TVRDE da su NAPADNUTI u Pioniru! (FOTO)

KREĆE SUPERLIGA: Ovako izgleda RASPORED večitih rivala! (FOTO)

 - Imajući u vidu 300 godišnjih karata, koje su vlasnici istih kupili na početku sezone, kao i 1.200 karata za firme - sponzore kluba, jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima. Izvesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču Budućnost Voli - Crvena zvezda ispunila i gradski stadion u Podgorici - saošteno je iz Budućnosti.

OMIĆ: Lepo je kad navijači skandiraju tvoje ime (VIDEO)

Iz Budućnosti su apelovalo na navijače Zvezde koji eventualno uspeju da obezbede ulaznice, da ne ulaze sa navijačkim rekvizitima i obeležjima crveno-belih radi lične bezbednosti. Treći meč igra se u petak od 20 časova, dok je četvrti dan kasnije od 21 čas.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Alimpijević saopštio sjajnu vest za navijače Zvezde pred put u Podgoricu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2018, 13:38

Treći meč finala ABA lige na programu je u petak...Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević optimista je uoči selidbe finalne serije ABA lige u Podgoricu. Budućnost u petak (20 časova) dočekuje crveno-bele u trećoj utakmici regionalnog takmičenja, a šampion će biti tim koji prvi dođe do tri...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.