OPEN STUDIO” са Антонелом Дианом у КС Барка 11. децембра у 18:00 часова

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2023, 12:39

OPEN STUDIO” са Антонелом Дианом у КС Барка 11. децембра у 18:00 часова

Позивамо све заинтересоване да присуствују једночасовном догађају “OPEN STUDIO” са Антонелом Дианом. Фото: Facebook.com/kulturnastanicabarka Посетиоци ће бити у прилици да сведоче радовима који су још увек у процесу настанка у склопу пројекта резиденције у Културној станици Барка, у Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саду.
Поред самих радова биће приказане и фотографије и кратки снимци најновијих пројеката Театра ОМ, у Данској. Антонела је визуелна уметница са пребивалишем у Данској, тренутно ради у Театру ОМ, као сценограф.
Она је директор Scenographic Lab-а. Такође је и један од суоснивача Театра ОМ (1989) за који креирала сценографију и костиме за 28 перформанса и инсталација.
Самосталне изложбе, инсталације и копродукције:
Данска, Италија, Нови Зеланд, Уједињено Краљевство, Тајван, Дубаи, Колумбија, Јордан, Гренланд, Шведска, Шпанија, Србија, Аргентина и Бразил.
Уметница Антонела Диана је у 10 изабраних на конкурсу AIR on the Edge. Антонела Диана је у оквиру конкурса „AIR on the Edge” међу десет изабраних уметника који ће учествовати у једномесечној међународној резиденцијалној размени између Данске, Финске, Ирске, Холандије и Србије. Уметница из Данске ће боравити месец дана у Србији.
Кроз ове резиденције уметници ће имати прилику да се повежу са организацијама домаћинима, заједницама, природом, наслеђем и културним пејзажима различитих руралних места и градова.
Овај пројекат се фокусира на професионални развој уметника кроз стварање могућности да се ангажују у руралним заједницама и укорењен је у руралним заједницама и градовима на рубовима Европе.
27. godišnja izložba udruženja „Likovni krug“ od 6-17. decembra u Kulturnoj stanici Eđšeg

Преузмите андроид апликацију.
Чланак OPEN STUDIO” са Антонелом Дианом у КС Барка 11. децембра у 18:00 часова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.