“ONOG UBICU, JA VIŠE NE POZNAJEM”: Pismo majke MONSTRUMA koji je zaklao svoju ženu i bebu!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ONOG UBICU, JA VIŠE NE POZNAJEM”: Pismo majke MONSTRUMA koji je zaklao svoju ženu i bebu!

Viktoria Bodonji, majka Arpada Saba (29), koji je u nedelju u Veterniku preklao svoju četvoromesečnu ćerkicu Nikolinu i suprugu Slavicu (24), odrekla se monstruma u svom emotivnom obraćanju na Fejsbuku.

- Moje srce će pući za mojim princezama. A onog svirepog ubicu ja više ne poznajem, neka robija svoju kaznu i nek nosi bol koju ja nosim za unučetom i za snajom. Ne znam kako otac, monstrum, može da oduzme život tako malom nedužnom anđelu. Draga moja Nina, počivaj u miru i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nek te anđeli čuvaju - napisala je majka ubice, prenose beogradski mediji.

Ipak, na sahranu ubijene unuke i snaje nije došla, a na dalja pitanja nije želela da odgovara. Postovi i slike koji su bili na Fejsbuk profilu Viktorie Bodonji, u kojima je pričala o svom sinu, sada su uklonjeni, dok je ostala samo jedna slika na kojoj žali za ubijenom snajom i unukom.

Foto: Facebook

Sa druge strane otac ubijene Slavice, Duško Đurđić, kazao je da Arpadovu familiju ne bi ni pustio na sahranu. On otrkiva da njegova ćerka nije imala dobar odnos sa Arpadovom majkom.

Foto: Facebook

- Ona jednu lošu reč nije rekla protiv Arpadovog oca, zato me i čudi njegova navodna izjava u novinama gde kaže da mu nije žao što se to desilo. S druge strane, na ponašanje njegove majke Viktorie, stalno se žalila, da je konstantno bila nepristojna i bezobrazna prema njoj – izjavio je Đurđić.

Arpad se na saslušanju branio ćutanjem i određen mu je pritvor od 30 dana.

Pogledajte video na kom je ulica u kojoj se dogodio ovaj zločin:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.