Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLIVERA BALAŠEVIĆ IZNENADILA OBJAVOM: Dok je njen muž LOŠE i pokušava da se oporavi, ona OKRENULA DRUGI LIST (FOTO)

Olivera Balašević u 60. godini izdaje roman pod nazivom “Planeta Dvorište”, a vest o tome je objavila je na Fejsbuku i Instagramu na kojima je odnedavno aktivna. Olivera se nikad nije volela medijski eksponirati i posvećena je pretežno porodici, a njen književni prvenac dolazi u vreme zdravstvenih problema njenog supruga. Đorđe Balašević (66) je 15. The post OLIVERA BALAŠEVIĆ IZNENADILA OBJAVOM: Dok je njen muž LOŠE i pokušava da se oporavi, ona OKRENULA DRUGI LIST (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA BOJANE STAMENOV: Navikli smo da je viđamo ZAKOPČANU DO GRLA (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2019, 18:04

Pevačica Bojana Stamenov sve je iznenadila fotografijom na Instagramu. Vrlo odmerena i uvek slojevito obučena, Bojana je odlučila da se podvrgne instagram trendu i objavi fotografiju iz kreveta. I kako dolikuje takva fotografija, na njoj devojka uglavnom mora da bude polunaga, pa samim tim da “raspali”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.