OGLASILA SE I ZAJEDNICA: Prvenstvo je regularno

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE I ZAJEDNICA: Prvenstvo je regularno

Dosadašnji deo prvenstva pokazao regularnost takmičenja, što se potkrepljuje postignutim rezultatima i minimalnom bodovnom razlikom klubova, posebno u odnosu na Crvenu zvezdu i Partizan, konstatuje se u saopštenju Zajednice superligaša

Posle dešavanja na utakmici Voždovac Partizan (0:1) i saopštena Crvene zvezde, Partizana, Fudbalskog saveza Srbije, oglasila se i Zajednica superligaša, koja tvrdi da je prvenstvo regularno.

"Vezano za najnovija dešavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja prate takmičenje i saopštenja u vezi sa istim, Zajednica fudbalskih klubova Super lige Srbije konstatuje, da ove pojave izuzetno opterećuju takmičenje i negativno utiču na njegov tok, ali smatra da je dosadašnji deo prvenstva pokazao regularnost takmičenja, što se potkrepljuje postignutim rezultatima i minimalnom bodovnom razlikom klubova, posebno u odnosu na Crvenu zvezdu i Partizan.

Evidentno je, da u ovoj polusezoni ima više prigovora na suđenje i da su svi ti prigovori dostavljani Sudijskoj organizaciji, koja je postupala i sankcionisala uočene propuste i sudijske greške. To će svakako biti urađeno i u ovom konkretnom slučaju i u tom pravcu očekujemo hitnu reakciju Sudijske komisije FSS koja je prema Statutu FSS jedino i nadležna u ovoj oblasti.

Ovom prilikom apelujemo na jedinstvo klubova u Super ligi sa zahtevom, da svi organi u okviru FSS svojim ponašanjem i odlukama moraju da doprinesu kvalitetnijem i uspešnijem takmičenju", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.