ODMAH POGLEDAJTE FEJSBUK: Ako ste koristili opciju “Year in Review” iznenadićete se - NEPRIJATNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH POGLEDAJTE FEJSBUK: Ako ste koristili opciju “Year in Review” iznenadićete se - NEPRIJATNO!

Zbog ovog propusta, neki korisnici već su deaktivirali profil

Ako ste mislili da je opcija “Year in Review” jedino što će vas trenutno nervirati na Fejsbuku – prevarili ste se.

Naime, ova opcija bar pokazuje vaše najbolje trenutke, što se svakako ne dešava sa najnovijim propustom Fejsbuka, koji je već izazvala mnogo blamova.

Poslednja 24 sata korisnici ove društvene mreže prijavljuju da se na njihovim profilima ponovo objavljuju postovi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije, stari po nekoliko dana, meseci, pa čak i godina.

Thanks @facebook! I've just spent the best part of 10 minutes deleting old posts that suddenly appeared on my wall! #Facebook

— Phil...... (@pipjcee) December 9, 2016

Pritom, Fejsbuk ne bira šta objavljuje, pa se može desiti da vas nekom objavom iz prošlosti neprijatno iznenadi.

Možda će vas podsetiti na neku bivšu ljubav ili na to kako ste izgledali pre pet godina, a da vi to ne želite. Ne samo da ćete vi videti ove objave, već i svi vaši prijatelji.Uzrok problema još je nepoznat, a dok jedni veruju da im je profil hakovan, drugi smatraju da je propust povezan s jučerašnjim ažuriranjem Fejsbuka.

Deactivated my Facebook because it decided to repost about 30 old posts without my permission. Staying away until I know it's safe #dramatic

— Sarah (@Username_Sarah) December 9, 2016

Još nije poznato da li je problem ograničen na neku regiju, ali do sada se pojavio u SAD-u i Velikoj Britaniji.

Hey @facebook !!! I just had 59 old FB posts randomly posted as new to my timeline after an app update. What the heck!?!

— Carol Scott (@itzblue) December 9, 2016

Dok se propust ne reši, neki korisnici rešili su čak da deaktiviraju profil.Do sada su se uglavnom pojavljivali po jedan ili dva posta iz prošlosti, ali kod jednog korisnika ponovo je objavljeno njegovih 59 starih postova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.