ODE U HOLANDIJU: Talentovani Crnogorac potpisao za PSV

Izvor: Kurir, 25.Dec.2013, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODE U HOLANDIJU: Talentovani Crnogorac potpisao za PSV

Doskorašnji prvotimac Zete Aleksandar Boljević odlazi u pečalbu, iako je tek nedavno postao punoletan

Supertalentovani crnogorski napadač i doskorašnji fudbaler Zete Aleksandar Boljević novi je igrač PSV Ajndhovena, saopšteno je na sajtu holandskog velikana.

Čelnici PSV-a nastavili su tradiciju dovođenja mladih igrača širom sveta, koji će imati odličnu priliku da razviju svoj talenat i zaigraju na Filips areni.

Boljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je do sada već zabeležio 43 prvenstvena nastupa za ekipu iz Golubovaca i postigao osam golova, a u novembru je debitovao i za seniorski tim Crne Gore, iako je pre samo dve nedelje postao punoletan.

Čelnici PSV-a prvi put su imali priliku da ga vide na delu u prošlogodišnjim kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je Zeta u dva meča plej-ofa doživela pravu katastrofu (5:0, 9:0).

Zanimljivo, po završetku meča u Ajndhovenu, u kojem su Golubovčani primili čak devet pogodaka, dres sa Aleksandrom Boljevićem nije želeo da razmeni prvotimac Filipsovaca Peter van Ojen što je vidno razočaralo mladog golgetera.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODE U HOLANDIJU: Talentovani Crnogorac potpisao za PSV

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Doskorašnji prvotimac Zete Aleksandar Boljević odlazi u pečalbu, iako je tek nedavno postao punoletan OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Keiroš: Ronaldo fudbalski Džordan

Izvor: Kurir, 25.Dec.2013

Kristijano je najuzbudljiviji igrač sa kojim sam radio, kqaže iskusni trener..Selektor reprezentacije Irana Karlos Keiroš uporedio je fudbalera Real Madrida Kristijana Ronalda sa legendarnim američkim košarkašem Majklom Džordanom..."Kristijano Ronaldo je najuzbudljiviji igrač sa kojim sam radio....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.