OBUKA: Prijava za mlade otvorena do 1. decembra

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Nov.2021, 12:55

OBUKA: Prijava za mlade otvorena do 1. decembra

Udruženje „Prevent“ poziva mlade da se prijave na obuku terenskih radnika.


 
Obuka je namenjena motivisanim, odgovornim i posvećenim mladima od 18 do 30 godina, samoinicijativnim, kreativnim i preduzimljivim, spremnim da volontiraju tokom naredne dve godine. Za obuku je potrebno prijaviti se do 1. decembra, popunjavanjem formulara koji se nalazi u okviru poziva za obuku na Fejsbuk stranici „Prevent“. Za sva dodatna pitanja moguće je obratiti se Udruženju „Prevent“ na broj 060/688 90 90 ili imejl-adresu udruzenjeprevent@gmail.com.
 
Trening terenskih radnika obuhvatiće teme o bolestima zavisnosti, smanjenju štete, prevenciji, psihoaktivnim supstancama, polno prenosivim i...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.