OBLAČNO I TOPLO: U nedelju do 17 stepeni

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBLAČNO I TOPLO: U nedelju do 17 stepeni

BEOGRAD  - U Srbiji će sutra biti oblačno i relativno toplo vreme, s najvišom dnevnom temperaturom do 17 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Posle podne i uveče se u većini krajeva očekuje kiša, a na visokim planinama sneg. Krajem dana i tokom noći doći će do postepenog razvedravanja. Duvaće slab i umeren, a na planinama povremeno i jak južni i jugoistočni vetar.Jutarnja temperatura biće od četiri do devet, u Timočkoj i Negotinskoj Krajini oko minus >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dva, a najviša dnevna od deset do 17, u Negotinskoj Krajini oko četiri stepena.

U Beogradu će sutra takođe biti oblačno i toplo sa temperaturom od devet do 16 stepeni. Uveče će padati slaba kiša, a tokom noći se očekuje postepeno razvedravanje. Duvaće slab i umeren južni, jugoistočni, u toku noći zapadni i severozapadni vetar.U ponedeljak će u Srbiji biti pretežno sunčano, ali se krajem dana na severu zemlje očekuje naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.U utorak će u košavskom području duvati umeren i jak, jugoistočni vetar, dok se krajem dana očekuje naoblačenje sa kišom.U sredu i četvrtak će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a posle podne uglavnom sunčano.

Do kraja nedelje temperature će biti iznad proseka za ovo doba godine.U Beogradu se u narednih nedelju dana očekuju slične vremenske prilike.Biometeorološka prognoza za nedelju, 9. februar 2014. godine Zbog očekivanih biometeoroloških prilika, oprez se i dalje savetuje osobama sa respiratornim i srčanim tegobama. Kod meteoropata su mogući pospanost i promenljivo raspoloženje.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LOTO MISTERIJA U KUČEVU: Dobitnik sedmice se krije, niko ne zna ko je dobio 2,3 miliona evra!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 01:00

Ovde su oteli čoveka zbog 1.000 dinara, vele meštani..KUČEVO - Sreća...U Kučevu na prvi pogled ništa ne ukazuje na to da je neko od 4.500 meštana prekjuče postao milioner, da je dobio titulu ponosnog vlasnika 269.883.790 dinara, odnosno 2,3 miliona evra! Žitelji tvrde da ne znaju kome se od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.