OBARA SVE REKORDE: WhatsApp ima pola milijarde aktivnih korisnika

Izvor: JavneVesti.com, 25.Apr.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBARA SVE REKORDE: WhatsApp ima pola milijarde aktivnih korisnika

Najveći rast desio se u Brazilu, Indiji, Meksiku, i Rusiji. Kako se navodi na zvaničnom blogu kompanije, korisnici preko ovog servisa dnevno razmene više od 700 miliona fotografija i 100 miliona video klipova

 
WhatsApp je objavio da njihova aplikacija trenutno ima 500 miliona aktivnih korisnika širom sveta. Svi oni se smatraju za “regularne, aktivne” korisnike, što je još jedan pokazatelj koliko ova kompanija raste i jača iz dana u dan. Kada je Facebook objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << svoje planove da želi da kupi ovu aplikaciju, WhatsApp je imao 450 miliona korisnika, što znači da je u periodu od dva meseca ovaj broj porastao za nekoliko desetina miliona.
 
Najveći rast desio se u Brazilu, Indiji, Meksiku, i Rusiji. Kako se navodi na zvaničnom blogu kompanije, korisnici preko ovog servisa dnevno razmene više od 700 miliona fotografija i 100 miliona video klipova.
 
Facebook je tek na pola puta od svog cilja da na ovaj način poveže milijardu ljudi širom sveta. WhatsApp je jedina aplikacija koja ima veći angažman od Facebook-a, a njena brzina i stabilan rast od kada se pojavila su glavni razlozi zbog kojih je ova društvena mreža rešila da potroši milijarde dolara na nju.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.