O JE POLICAJAC koji je šamarao mladića: Nosi perike i kalašnjikov

Izvor: NaDlanu.com, 22.Maj.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O JE POLICAJAC koji je šamarao mladića: Nosi perike i kalašnjikov

Nasilni pripadnik saobraćajne policije Beograda Zlatko Katić zvani Tihi, koji je postao poznat široj javnosti po šamaranju Beograđanina Uroša Knežića, ima veoma zanimljiv Fejsbuk profil.

Osim da je ljubitelj oružja, kako dugih, tako i kratkih cevi, pregledom njegovih fotografija može se zaključiti i da voli da nosi perike. Ispod fotografije na kojoj nosi žensku periku, razvila se zanimljiva prepiska između njega i njegovih prijatelja iz koje se vidi kakav je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kulturološki nivo osobe koja treba da brine o građanima Beograda.

Na kometar prijatelja “Nisi loša”, Zlatko odgovara: “Suki uvalim ti tuki”. Isti prijatelj zatim piše: “Gospođice Katić vidiš li koliko je sati. U 12 lupam šamare” na šta agresivni policajac uzvraća “Išamaram te ja znaš već čime”.

Da li neko od nadređenih u policijskim upravama prati Fejsbuk profile zaposlenih? Postoji li unutrašnja kontrola koja analizira ponašanje policajaca? Ovo su samo neka pitanja koja se nameću posle skandaloznog ponašanja Tihog koji je, osim što je išamarao mladića, veoma Glasno vikao: “Šta se ti magupiraš, šta se ti mangupiraš”.

Posted by Zlatko Tihi Katic on Thursday, December 11, 2014

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.