Novosadska cvetna pijaca posluje na Fejsbuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadska cvetna pijaca posluje na Fejsbuku

Sa obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo i da trenutno nismo u mogućnosti da organizujemo manifestacije poput "Novosadskog proleća" i "Novosadskih cvetnih pijaca", bar dok se situacija ne primiri, napravili smo facebook grupu pod nazivom "Novosadska cvetna pijaca".

Ova grupa je zamišljena tako da se spoje proizvođači i prodavci koji su naši verni izlagači na manifestacijama sa svojim kupcima. Cilj nam je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizovanjem ovakve grupe promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima i da imaju virtuelni prostor preko kojeg mogu plasirati svoje proizvode, navodi se u saopštenju.

U okviru grupe pozvani su izlagači: cveća, sadnica, opreme za hortikulturu;  meda i zdravstveno-bezbedne hrane; starih i umetničkih zanata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.