Novi urednik TV O2 skinuo reprizu 24 minuta iz programske šeme

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi urednik TV O2 skinuo reprizu "24 minuta" iz programske šeme

Autori emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" saopštili su na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici da je odlukom novog glavnog i odgovornog urednika TV O2, repriza te emisije sklonjena iz programske šeme.

"Obaveštavamo publiku da reprize od večeras, i ubuduće, nedeljom u 23h, neće biti. Odlukom Dragana Karadžića, novog glavnog odgovornog urednika O2tv, repriza je sklonjena iz šeme. Rečeno nam je da ne postoji termin u kom bi mogla da ide, uprkos tome što je repriza >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << emisije bila deo dogovora za narednu sezonu", saopšteno je na Fejsbuk stranici emisije "24 minuta" sa Zoranom Kesićem.

Ističe se i da je repriza protekle epizode "24 minuta" bila najgledanija emisija tog dana na TV O2.

"Odluka novog urednika, Dragana Karadžića, jeste nelogična, ali ne i neočekivana. U čast reprize koja je sad na nekom drugom, nekom lepšem mestu, premijera će igrati sa istim motivom i energijom kao i svih ovih pet godina", poručuju autori emisije "24 minuta".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TV O2 donelo prvu meru protiv emisije Zorana Kesića

Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2019, 01:05

Izmene programskih šema i menjanje koncepcija su učestale u poslednje vreme na televizijama u Srbiji. Barem na onim koje su pruzete sumnjivim kapitalom povezanim sa vrhovima vlasti.. Poslednja „žrtva“ je reprizni, nedeljni termin emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji O2 (upokojena...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.