Nove pretnje smrću Janezu Janši

Izvor: Blic, 17.Sep.2012, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove pretnje smrću Janezu Janši

Slovenački premijer Janez Janša primio je nove pretnje smrću, ovoga puta preko Fejsbuka, gde je postavljena poruka kojom se poziva na "uklanjanje premijera".

Portparol slovenačke policije danas je potvrdio da su pokrenuti napori u prikupljanju i vrednovanju informacija koje su upotrebljene da bi se odredio nivo bezbednosti premijera.

U subotu je na Fejspuk stranici "JakaJakaJaka" postavljena poruka da Janša mora da bude "uklonjen odmah sa slovenačke političke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << scene, jer on samo nanosi štetu slovenačkom narodu".

Na istoj stranici je saopšteno "smrt Janezu Ivanu Janši, slovenačkom mišu i uništitelju slovenačkog pomirenja".

Pretnja smrću je najnovija u seriji sličnih od kada je Janša ranije ove godine preuzeo dužnost slovenačkog premijera.

Slovenačkom premijeru i njegovoj supruzi Urški je nepoznata osoba sredinom avgusta, preko portala e-uprave, zapretila je smrću tako što će izvršiti napad bombom na njihovu kuću.

Povezane vesti: Hrvatskoj ministarki zaštite okoline prete smrću Pahor: Žbogar ostaje ministar do formiranja nove vlade "Osama bin Laden" preti Janezu Janši Desnica predlaže Janeza Janšu za mandatara
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Janezu Janši prete preko Fejsbuka

Izvor: B92, 18.Sep.2012, 10:22

Ljubljana -- Slovenački premijer Janez Janša primio je nove pretnje smrću, ovoga puta preko Fejsbuka, gde je postavljena poruka kojom se poziva na "uklanjanje premijera"...Nove sinoćne pretnje stigle su pošto je u toku jučerašnjeg dana portparol slovenačke policije potvrdio da su pokrenuti napori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.