Novaković: Revijalno hapšenje osumnjičenog za paljenje automobila u Novom Sadu

Izvor: Beta, 26.Okt.2021, 15:28

Novaković: Revijalno hapšenje osumnjičenog za paljenje automobila u Novom Sadu

Potpredsednik Narodne stranke (NS) Borislav Novaković izjavio je danas da je policija "revijalno uhapsila" osumnjičenog za paljenje automobila porodice Jović u Novom Sadu, kojoj je, kako je naveo, pretio osudjeni kriminalac Slobodan Milutinović Snajper.Novaković je u objavi na Fejsbuk profilu NS Novi Sad naveo da je do hapšenja došlo uoči konferencije za novinare Narodne stranke o tom slučaju, a da je uhapšeni potom pušten, prenela je ta stranka.On je dodao da je i to "marketinško hapšenje" izvedeno samo da bi policija umirila javnost Novog Sada."Posao načelnika novosadske policije Slobodana Malešića očigledno nije da hapsi kriminalce i otkriva krivična dela, nego da ih pušta i zataškava krivična dela. To je sramotno", naveo je NovakovićNovaković je prethodno na konferenciji za novinare ispred novosadske policije rekao da osumnjičeni "nikada ne bi bio uhapšen" da Narodna stranka nije za danas zakazala obraćanje javnosti."Malešićev posao bio je da reši slučaj za 24 sata, a nije trebalo čekati 20 dana i konferenciju za novinare Narodne stranke da bi bio uhapšen osumnjičeni za paljenje automobila", rekao je Novaković novinarima.Pozvao je policiju i tužilaštvo da do kraja razreše taj slučaj umesto što su se, kako je ocenio, "stavili u službu marketinga vlasti".On je podsetio da su 7. oktobra ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SNS: U Novom Sadu nema zaštićenih

Izvor: Danas, 26.Okt.2021

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odbacio je danas optužbe Narodne stranke da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u sprezi sa kriminalcima i poručila da u Novom Sadu nema zaštićenih.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.