Novak izabrao novi klub

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak izabrao novi klub

Doskorašnji igrač Vršca i standardni reprezentativac mlađih kategorija Jovan Novak, novo je pojačanje Vojvodine Srbijagasa, objavljeno je na zvaničnoj fejsbuk strani novosadskog ligaša.

Perspektivni bek za koga su se prethodne sezone interesovali Partizan i Zvezda, koji je nedavno trenirao i sa Cedevitom, pojačao je redove jednog od lidera srpske Superlige.

Vojvodina je, uz FMP i niški Konstantin, neporažena u prvih šest kola sezone.

Jovan Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je rođen u Vršcu 8.11.1994. godine i prvi je Vrščanin u poslednje dve decenije kome je poverena kapitenska traka. Košarkom je počeo da se bavi 2002. godine, u tadašnjem Hemofarmu, a u sezoni 2010/2011 sa juniorskom ekipom je bio prvak HEBA Juniorske lige Srbije. Dva puta je sa istom ekipom bio finalista ovog takmičenja.

Ovog leta raskinuo je ugovor sa svojim matičnim klubom i postojale su glasine da će preći u ekipu Cedevite. Prošlu Superligu je proveo na pozajmici u ekipi Radničkog iz Kragujevca, a prethodne dve sezone bio je jedan od najzapaženijih igrača Košarkaške lige Srbije. Sa mlađim reprezentativnim selekcijama osvojio je, zajedno sa Stefanom Potom, mnoštvo medalja.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Jovan Novak novi igrač KK Vojvodina!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2014

Doskorašnji igrač Vršca i standardni reprezentativac mlađih kategorija Jovan Novak novo je pojačanje KK Vojvodina Srbijagas, objavljeno je na fejsbuk stranici ovog kluba...Novak je bio prošle godine na meti Partizana i Crvene Zvezde ali je na kraju ipak ostao u ekipi Vršca. Ovog leta raskinuo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.