Novac i sreća

Izvor: Domino Magazin, 07.Jul.2010, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac i sreća

Važnija je porodica

Maštate o tome da dobijete sedmicu na lotou, posle čega ćete šefu reći sve ono o čemu ste maštali godinma. Ako mislite da je ovo put ka ultimativnoj sreći ipak ste pogrešili. Naučnici su ustanovili da novac čini ljude srećnim, ali ne u tolikoj meri kao što se obično smatra. Novac zaista poboljšava kvalitet života, međutim to ima veoma mali uticaj na svakodnevno raspoloženje.

Ljudi su zapravo srećni kada ih zajednica prihvata i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << su poštovani i imaju kontrolu nad svojim životom. Dokazano je i da je ljudima od bogatstva važnija podrška porodice i prijatelja. Važniji od novca je i dobar posao koji usrećuje ljude, navodi kompanija Gallup koja je sprovela istraživanje.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.