Nova zarazna igra Facebook Messengera

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zarazna igra Facebook Messengera

Nakon šaha, Facebook Messenger ima novu igru, a u pitanju je nešto fizički zahtevnije - košarka.

Da biste mogli da igrate košarku sa sagovornikom na toj aplikaciji, prvo vam je potrebna najnovija nadogradnja. Nakon toga jednostavno pošaljete emoji košarkaške lopte prijatelju, dotaknete tu loptu i igra može da počne.

Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne radi se o realističnoj simulaciji sporta. Cilj je prstom ubacivati lopte raspoređene na različitim udaljenostima od koša i pogoditi ih što više zaredom.

Ova zabavna nadogradnja Messengera puštena je uoči američkog March Madness košarkaškog turnira. Za sve koji žele da ubiju malo vremena ili nisu baš rođeni za košarkaški teren ovo je idealna igrica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.