Nova sramna izjava Đilasovog ideologa: Sa Vučićem rušimo Patrijarha, SPC ćemo razbiti... FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 11:50

Nova sramna izjava Đilasovog ideologa: "Sa Vučićem rušimo Patrijarha, SPC ćemo razbiti..." FOTO

Slobodan Stupar - jedan od omiljenih analitičara N1 i Dragana Đilasa, veliki fan Đilasa i njegove koalicije ne prestaje da potpiruje, prenosi Alo.

Na društvenoj mreži "X" (bivši Tviter) Đilasov ideolog obećava:

"Ako srušimo Vučića, srušićemo odmah i Patrijarha, a Srpsku pravoslavnu crkvu razbićemo da je više niko nikada ne sastavi!", piše u objavi, prenosi Alo.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandalozni napad Đilasovog ideologa na Srpsku pravoslavnu crkvu: Kad padne Vučić, pašće i patrijarh

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Feb.2024

BEOGRAD – Nakon svih sramnih napada na državu i predsednika Vučića, sada je udario na patrijarha Porfirija i Srpsku pravoslavnu crkvu Slobodan Stupar, ideolog Đilasove opozicije, kome je nedavno zasmetao protest Srba na KiM jer nije bio organizovan protiv Vučića nego protiv Kurtija i njegovog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.