Nova prevara na WhatsAppu: Ako dobijete ovu poruku...

Izvor: B92, 20.Jan.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova prevara na WhatsAppu: Ako dobijete ovu poruku...

Besplatna aplikacija za dopisivanje trebalo je godišnje da se plaća jedan dolar, sve dok je nije 2016. godine kupio Facebook. Međutim, nije prvi put da korisnici dobijaju čudne poruke o naplati.

Onima koji su WhatApp imali pre 2016. godine bilo je normalno da plaćaju godišnju pretplatu na aplikaciju, pa stručnjaci smatraju da su oni podložni novoj prevari koja tvrdi da se naplata - vraća.

"Vaša pretplata je istekla. Kako biste potvrdili svoj račun i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupili svoju doživotnu pretplatu, za samo 0,99 britanskih funti, jednostavno kliknite na ovaj link", piše o poruci koju su brojni korisnici objavili na društvenoj mreži Twitter.

Naravno, ovo je samo još jedan pokušaj prevare, pa poruku zanemarite i obrišite.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova prevara za WhatsApp korisnike

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2018

Besplatna aplikacija za dopisivanje WhatsApp trebalo je godišnje da se plaća jedan dolar, sve dok je nije 2016. godine kupio Facebook...Međutim, nije prvi put da korisnici dobijaju čudne poruke o naplati...Onima koji su WhatsApp imali pre 2016. godine bilo je normalno da plaćaju godišnju pretplatu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.