Nova najava RHMZ: Stiže

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 07:45

Nova najava RHMZ: Stiže

Beograd -- Republički hidrometeorološki zavod najavio je jutros da će se narednih dana zadržati nestabilno i svežije vreme.

U sredu i četvrtak biće češćih pljuskova praćenih grmljavinom i obilnijim padavinama. Količina padavina može biti i do 20 mm za 12 sati, lokalno i više, objavljeno je rano jutros na sajtu RHMZ.

Očekuje se i dodatni pad temperature, osim danas kada se očekuje da veći deo dana bude promenljivo oblačno i suvo s dužim sunčanim intervalima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Posle podne u brdsko-planinskim predelima očekuje se lokalni razvoj konvektivne oblačnosti mestimično sa pljuskovima i prljavinom, saopštio je RHMZ.

Vetar umeren, povremeno i jak, zapadni pa severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 8 do 12, najviša dnevna od 21 do 23 stepeni.

Uveče i tokom noći naoblačenje mestimično sa kišom, najpre na severozapadu zemlje.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno s dužim sunčanim intervalima i suvo. Vetar umeren, povremeno i jak, zapadni pa severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 11 stepeni, najviša dnevna oko 21.

Uveče i tokom noći postepeno naoblačenje.

U narednih sedam dana biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, samo za dane vikenda sa dužim sunčanim intervalima, toplije i uglavnom suvo.

Veća količna padavina očekuje se u sredu i četvrtak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svečana večera u Vučićevu čast FOTO

Izvor: B92, 18.Maj.2021

Predsednik Senata Češke Republike Miloš Vistrčil organizovao je svečanu večeru u čast predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića...Podsetimo, predsednik Srbije od danas je u dvodnevnoj poseti Češkoj...Prema najavljenom protokolu, od sutra u 12 sati organizovan je radni ručak, koji u čast...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.