Nova akcija Filipa Vukše: Svi po uplatnicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Nov.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova akcija Filipa Vukše: Svi po uplatnicu

Aktivista Filip Vukša, kome je stigla kazna jer je uredio autobusko stajalište u Beogradu i mora da plati 60.000 dinara, pokrenuo je novu akciju na Fejsbuku.

Na ideju je došao pošto mu se javio veliki broj Beograđana koji su ponudili da plate deo novca za kaznu.

Evo šta je Filip objavio na svom profilu:

"Veliko hvala svima vama koji ste mene lično i 'Imamo plan' svesrdno podržali. Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su izrazili želju da uplate deo novca za kaznu. Iznenadilo me je koliko je takvih poruka stiglo i to nam mnogo znači. Marko, Stefan i ja kao članovi 'Imamo plan' odlučili smo da se upoznamo sa svakim ko želi da nam pomogne.

U petak popodne (od 16 do 20 časova) bićemo ispred Glavne pošte gde će svako moći da nam preda uplatnicu sa simboličnim iznosom (popunjavanje na licu mesta). Želimo da inspekcija dobije što više pojedinačnih uplatnica i shvati da zapravo nisu kaznili nas nego ideju da se nešto promeni", naveo je Vukša.

Filip Vukša se na razne načine bori protiv administracije, a za lepši Beograd.

On je nedavno kažnjen sa 60.000 dinara jer je za svoj novac uredio dva stajališta gradskog prevoza u Ustaničkoj ulici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.