Nova Greta: We are f***ed VIDEO

Izvor: B92, 25.Maj.2021, 12:25

"Nova" Greta: "We are f***ed" VIDEO

Najpoznatija aktivistkinja protiv klimatskih promena Greta Tunberg napunila je 18 godina u januaru i sada se vratila u žižu javnosti, s drugačijim rečnikom.

Naime, u najnovijem spotu ona govori, kao i do sada, o našoj vezi za prirodom koja je prekinuta i o milionima ljudi koji umiru, od kovida 19, ebole...

"Klimatske krize, ekološke, kao i zdravstvene krize su povezane, ali mi više ne vidimo tu vezu između njih, već vidimo samo ono što nam je pred nosom", govori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ova aktivistkinja i dodaje: "Ako se ne promenimo, s***ani smo."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Nova" Greta, napunila 18 i vratila se s novim rječnikom: S***ani smo

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2021

Najpoznatija aktivistkinja protiv klimatskih promjena Greta Tunberg napunila je 18 godina u januaru i sada se vratila užižu javnosti, s drugačijim rječnikom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.