Nojer slomio nogu i završio sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2022, 14:49

Nojer slomio nogu i završio sezonu

Golman Bajerna i reprezentacije Nemačke Manuel Nojer propustiće ostatak sezone pošto je doživeo prelom noge prilikom skijanja.

Kapiten reprezentacije Nemačke je, posle ispadanja njegove selekcije sa Mundijala u Kataru, otišao na odmor i tamo zaradio povredu koja će ga odvojiti od terena do kraja sezone.

"Kraj godine je definitivno mogao da bude bolji. Dok sam pokušavao da rashladim glavu na skijanju, doživeo sam prelom potkolenice. Operacija je juče dobro prošla. Mnogo hvala doktorima. U svakom slučaju, bolno je saznanje da je tekuća sezona za mene završena", objavio je Nojer na svom Fejsbuk profilu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objava maleroznog Manuela Nojera: Za mene je sezona završena!

Izvor: 24sedam.rs, 10.Dec.2022

Golman nemačke reprezentacije posle neuspeha u Kataru sa nacionalnim timom doživeo je i težak peh na skijanju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.