Nišlije sadile cveće u udarnim rupama na ulicama

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije sadile cveće u udarnim rupama na ulicama

U udarne rupe na kolovozu na više mesta u gradu Nišlije su tokom prepodneva nasule zemlju i zasadile cveće, u znak protesta što nadležni u gradu ne rešavaju taj problem.

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković uz podsećanje da je Direkcija za izgradnju grada obećala da će problem rupa na kolovozu rešiti "s prvim danima proleća", a to nije učinila iako je počelo leto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Građani Niša koji su se odazvali Boškovićevom pozivu prethodnih dana su označavali ulice u kojima se nalaze udarne rupe.

Građani su napravili gugl mapu sa udarnim rupama na kolovozu, kako bi Direkciji olakšali posao i podstakli je da krene sa asfaltiranjem.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Niš: Sadili cveće u udarne rupe

Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2018, 09:13

NIŠ..Nišlije su danas sadile cveće u udarne rupe na gradskim ulicama koje lokalna vlst nikako da popravi...Akciju je, preko Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković ...On je podsetio gradjane da je Direkcija za izgradnju grada obećala da će problem rupa na kolovozu rešiti “s prvim...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.