Nišlije sade cveće u udarnim rupama na ulicama

Izvor: juGmedia, 23.Jun.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije sade cveće u udarnim rupama na ulicama

Nišlije koje su nezadovoljne stanjem gradskih saobraćajnica organizovaće sutra 24. juna akciju „Masovno ulepšavanje Niša sađenjem cveća u udarne rupe“.

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković s ciljem da građani ukažu na brojne „kratere“ na ulicama i pokrenu nadležne „da rade svoj posao“.

Direkcija za izgradnju grada, nadležna za krpljenje udarnih rupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << čekala je proleće da krene sa svojim poslom. Evo ga skoro i leto, ali rupa i dalje na sve strane. ;Kad već imamo rupe po kolovozu, hajde da ih svi zajedno ulepšamo i zasadimo lepo cveće„, napisao je Bošković u pozivu.

Svima koji žele da učestvuju u akciji savetovao je da cveće sade radno ujutru, jer tada ima najmanje saobraćaja i najlakše je završiti posao.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.