Nik Vujičić dobio sina

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Vujičić dobio sina

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, Nik Vujčić sinoć je dobio sina kojeg je nazvao Kijoši Džejms Vujičić. Radosnu vest objavio je na svojoj Fejsbuk stranici.

- Rodio se Kijoši Džejms Vujičić. Hvala ti, Isuse- napisao je Vujičić.

Nik sa suprugom

Na desetine hiljada njegovih poštovalaca uputilo je iskrene čestitke.

Vujičić se februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prošle godine oženio sa Kanae Mijaharom. Vest o tome da će njih dvoje postati roditelji Nik je saznao neposredno pre dolaska u Srbiju.

Pročitajte još:

Nik Vujičić u prepunoj sali Sava centra opravdao sva očekivanja

Nik Vujičić se našalio po dolasku u Beograd: Toliko sam umoran da jedva osećam noge

Novak Đoković: Čast mi je što sam upoznao Nika Vujičića, pun je pozitivne energije!

Australijanac srpskog porekla koji je rođen bez udova pronašao srodnu dušu

Autor knjige „Life Without Limbs“ tokom boravka u našoj zemlji 21. i 22 septembar pošle godine izazvao je veliko interesovanje ljudi. Njegovi govori u Beogradu i Novom Sadu uverili su domaću publiku u neiscrpnu volju i entuzijazam ovog čoveka. Vujičić je gostujući na Pravnom fakultetu u Beogradu izjavio:

Čovek neumornog duha

- Videćemo se još. Nadam se da ću jednom dovesti ženu i sina ovde. Želim da učinim sve što mogu za Srbiju i njene buduće generacije- poručio je on.

Nik Vujičić koji pati od retkog tetra-amelia sindroma održava podsticajna predavanja širom sveta, o životu sa invaliditetom, nadi i pronalaženju smisla života. 2005. godine bio je nominovan za nagradu „Mladi Australijanac godine“. Trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, u Kaliforniji.

Povezane vesti: Pogledajte kako je Nik Vujičić šokirao putnike aviona rekavši im da je on - pilot!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nik Vujičić dobio sina

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Feb.2013

Jedan od najpoznatijih svjetskih motivacionih govornika srpskog porijekla, Nik Vujčić sinoć je dobio sina koji je dobio ime Kijoši Džejms Vujičić. Radosnu vijest objavio je na svojoj Fejsbuk stranici. "Rodio se Kijoši Džejms Vujičić. Hvala ti, Isuse", napisao je Vujičić, prenosi Blic. Na...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.