Nik Kejv u septembru stiže u Beograd?

Izvor: N1 televizija, 31.Jan.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Kejv u septembru stiže u Beograd?

Danas se na zvaničnoj Facebook stranici Eventim Srbija pojavio post koji (ne)dvosmisleno najavljuje dolazak Nika Kejva u Srbiju.

Kako MTV Srbija nezvanično saznaje, Nik Kejv bi trebalo u septembru da nastupi u Kombank Areni. On je trenutno na svetsko turneji, u okviru koje drži koncerte u Australiji i Novom Zelandu, na kojoj promoviše album "Skeleton Tree", prvi posle smrti sina Artura.

Kejv je u Beogradu poslednji put bio 4. juna 2008. godine kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << priredio spektakularnu svirku koja je trajala skoro 2,5 sata.

Nakon toga je 2013. godine nastupio na Exit festivalu.

Nik Kejv sa Bad Seeds je u septembru prošle godine objavio album "Skeleton Tree", prvi posle "Push The Sky Away" iz 2013. godine.

Sin Nika Kejva je jula 2015. godine stradao, tako što je pao s litice visoke 18 metara.

Izvor: YouTube/Nick Cave & The Bad Seeds
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.